Birgit og Mads driver både spisebar og vinhandel på Frederiksberg samt bistro i Faaborg - begge under navn "Den Lille Franske”.
Begge steder er omdrejningspunktet ærlig vin af egen import samt mad på de bedste råvarer. Firmaet har eksisteret siden 2011 og har altid udelukkende importeret øko, bio og naturvin.

Spisebaren på Frederiksberg ligger på Godthåbsvej nr. 32, lige overfor Aksel Møllers Have Metro station - midt på det skønne, grønne Frederiksberg.
Med 4 borde ude til sommerens sol, samt plads til ca. 35 personer inde, er spisebaren en hyggelig lille perle med skøn mad og ærlig vin i glas og på hylde.
Det er blevet fast indslag med vinsmagning hver onsdag kl.17 - der smages typisk 3 vine fra vores store sortiment.
Den Lille Franske på Frederiksberg fungerer naturligvis også som vinhandel og delikatessebutik.

På Torvet 3 i Faaborg lige ved Ymerbrønden, opdagede vi i 2022 tilfældigt en lille tom restaurant, der søgte nye indehavere.
Vi følte den kaldte på os, så derfor renoverede vi lokalet i skøn fransk stil og i november 2022 slog vi dørene op for vores franske bistro og vinbar, som vi også kaldte ”Den Lille Franske”.
Her serverer vi lækre planker med ost, charcuteri, økologiske oliven, marmelader, løgkompot, lækkert brød, tærter, de dejligste snacks, samt varme og lune retter tilpasset årstiden.
Udover det så serverer vi naturligvis masser af vores egne importerede bio, natur eller økologiske vine, fra små ærlige producenter. Der er også mulighed for at handle vin, til at tage med hjem, på båden eller i sommerhuset.

Husk vi laver, både på Frederiksberg og i Faaborg, også mad ud af huset, vinsmagninger hos jer, catering med og uden personale - alle med skræddersyede menuer, både på mad og vin.