BOX OF THE MONTH • JUNE

Jubii, det er sommer !

Her en skøn kasse smæk-fyldt med nyheder samt et par gamle kendinge.


6 flasker fra hylden med god rabat 749,-


BOX OF THE MONTH • JUNE

Solen er fremme, og det er juni! Tid til at fejre sommeren med vores nyeste udgave af Den Lille Franske månedlige vinkasse Box of The Month. Denne måned har vi samlet en enestående samling af vine, der er perfekte til de lange, varme dage og hyggelige aftener under åben himmel.

**Helt Nye Puglia Bobler**
Vi starter med noget festligt! Disse Puglia bobler er friske, livlige og fulde af sydens charme. Perfekte som aperitif eller til en let sommerfrokost. Cantina Pantun, Arzillo

**Sprød Hvidvin**
Der er intet som en sprød hvidvin til at slukke tørsten på en varm dag. Denne måned inkluderer vi en hvidvin, der balancerer citrusnoter og en ren, sprød finish. Ideel til skaldyr eller som en frisk ledsager til en salat.
Les Hauts de Riquet, Amourette


**Fræk Tør Alsace Hvidvin**
Fra Alsace har vi fundet en tør hvidvin, der overrasker og forfører. Med en kompleks bouquet og en intens smag, er denne vin perfekt til de, der elsker at udforske nye og spændende smagsoplevelser.
Domaine Zinck, Muscat

**Orangevin fra Bordeaux**
For dem der søger noget anderledes, har vi inkluderet en spændende orangevin fra Bordeaux. Denne vin er lavet med lang skindkontakt, hvilket giver den en unik farve og en rig smagsprofil med noter af krydderier og moden frugt.
Domaine Millaire, A fleur de Peau


**Grillvin på Ren Syrah**
Juni er grilltid, og vi har den perfekte vin til grillmaden. Vores rene Syrah er fyldig og krydret med noter af mørke bær og peber, som komplementerer grillet kød og grøntsager perfekt.
Domaine Monier, Syrah


**Saftig Sag på Merlot og Cabernet Franc**
Afslutningsvis præsenterer vi en saftig vin, lavet på en blanding af Merlot og Cabernet Franc. Denne vin er blød og fyldig, med modne frugtnoter og en lang, behagelig eftersmag. Den er alsidig og passer godt til alt fra pizza til pasta. Domaine de la Belle, Echappée Belle

Vi håber, at denne måneds vinkasse vil bringe glæde og gode stunder i din juni måned.

Skål og god sommer!


Prisen for kassen er 749 kr + levering i hele Danmark til en fast pris på 49 kr med GLS.
Man kan naturligvis også hente sin kasse i spisebaren på Godthåbsvej 32, 2000 Frederiksberg eller i vores bistro på Torvet 3, 5600 Faaborg

Bestil din kasse her !

Scan koden herunder eller brug dette LINK for at betale for din kasse + forsendelse.
Du kan også bruge Mobilpay 297189 til at betale for din 'box of the month'
Du sender derefter en mail til os med dit navn og adresse.
Når vi har registreret din betaling sender vi dine lækkerier.
Ps. du kan også bestille din kasse og afhente samt betale både på Frederiksberg samt Faaborg.